Novi album beogradske grupe GrešniciSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradska grupa Grešnici je objavila svoj novi, četvrti album ,,Iz katapultaˮ. Izdavač albuma je zemunski RNR records. Zvuk benda je ostao prepoznatljiv, čvrst i energičan crosover sa karakterističnim i pamtljivim rifovima i veoma angažovanim tekstovim (uz dva ljubavna).

Album je snimljen u studiju Radionica pod producentskom palicom Filipa Verkića.

Bend je započeo promotivnu turneju (Niš, Beograd, Novi Sad…). Ako budete imali priliku da ih pogledate uživo, ne propustite.

 

Album se može besplatno preslušavati na youtube stranici izdavača: https://www.youtube.com/playlist?list=PLggBn8hwQbbrleuFylQEFaPTBgmK_1IOP

 

Album je postavljen i na vodeće digitalne platforme: Deezer, Amazon, Google Play, Tidal, Itunes i druge.

 

Link za oficijelni spot pesme Pokreni se: https://youtu.be/n9sShKUcy50


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku