Novosadski bend NOVA predstavlja novi spot



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bend NOVA objavio je spot za pesmu "Moderna vremena". Pesma i spot najavljuju njihov debi album sa 11 pesama. 

Bend je učestvovao na više festivala na kojima je osvajao značajna mesta i nagrade. NOVA do sada ima iza sebe više singlova "Jedini" 2011. " Sa one strane" 2013. "Ledeno" 2014. i  "Senke" iz 2015. godine od kojih je pesma Ledeno ponovo snimljena u novom aranžmanu. Na albumu se nalaze i tri nove pesme koje nisu svirane na njihovim koncertima.

Album "Moderna vremena" je sniman i produciran u studiju "Road" u periodu februar-april kod Dragana Alimpijevića Pika sa kojim je bend sarađivao na snimanju ranijih singlova "Jedini" i "Senke".

Pesma koja nosi naziv kao i album ocrtava medijsku i virtuelnu stvarnost u kojoj živimo, slobode i individualnost, i nagoveštava deo dinamične atmosfere novog albuma. 

Spot je snimio i režirao Robert Moldvaji. Ukoliko želite da podržite bend, molimo Vas da putem Vašeg medija podelite ovu vest kako bi bili vidljivi muzičkoj zajednici.
 
Članovi benda NOVA su: Slobodan Vuletić - gitara/glavni vokal, Robert Moldvaji - bubanj/prateći vokal, Janoš Botka - bas gitara, Viktor Moldvaji - gitara.

Spot i pesmu možete pogledati/poslušati na linku: 






Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive