"Samo tvoja" - nova pesma grupe Mister Akustik



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mister Akustik je akustični duet koji čine Boban Krsmanovic (gitara) i Dragana Bilčar (vokal) i u tom sastavu najčešće nastupaju. U zavisnosti od potrebe povremeno nastupe u proširenom sastavu. Jedna od takvih situacija je nova pesma "Samo tvoja" gde su se kao gosti u spotu pojavili Nina Zdravković - bas, Dragana Cvetković - gitara i Aleksandar Radovanović - bubanj. I ovaj spot je, kao i sve prethodne uradio Slobodan Popović. "Ovo je pesma u kojoj smo naše akustične gitare zamenili električnim. Tekst pesme je veseo, optimističan, ljubavni... Koliko god stilski bila drugačija od onog što smo do sada radili, pesma se čini kao savršeno uklopljena u mozaik koji čine prethodno snimljene pesme. Nadamo se da će te uživati u slušanju pesme makar upola koliko smo mi uživali u procesu njenog stvaranja"


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive