Prvi ukulele album na našim prostorima - Hatter Matter!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi album Milana Veselinovića Hatter Matter izašao je 03.06.2019. godine.
Milan je višegodišnji muzičar koji je do sada poznat publici po sviranju bas gitare u raznim bendovima poput Tymish-a, Flashforward-a i Phobos-a. Ovaj album nema nikakve muzičke sličnosti sa prethodnim projektima i predstavlja nešto sasvim novo na nasim prostorima. Album je u celosti komponovan na ukulele-u! Žanrovski je klasifikovan kao New Age, World Music od strane slušalaca. Na albumu pored Milana koji je snimao ukulele, bas gitaru i perkusije, ucestvovali su i Luna Škopelja i Nemanja Maksimović koji su bili zaduženi za produkciju, snimanje i aranžiranje pesama. Promocija albuma planirana je za kraj leta, a do tada moguće je slušati na sledećem linku: https://milanveselinovic.bandcamp.com/album/hatter-matter. Fizičku kopiju je takođe moguće naručiti preko gore pomenutog linka, kao i kontaktiranjem Milana preko facebooka ili instagrama.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku