Objavljen debi album benda Sindrom ,,Navodna ljubav''!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom objavio je svoj debitanski album pod nazivom ,,Navodna ljubav''. Sindrom promoviše album zajedno sa trećim spotom za numeru ,,Želim da sam s tobom''.

 

Bend Sindrom nastao je početkom 2016.godine, iz želje da se autorskom muzikom iskaže bunt prema lošim stvarima koje okružuju mlade u društvu kao i da bi se ukazalo na njihove probleme, ali kroz optimističnu prizmu koja će ih motivisati da na svojim problemima rade. U svom radu ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i izazovu osmeh na licu. „Sindrom se  putem simptomatičnih tema širi na sve slojeve društva u cilju razvoja kritičke misli kod pojedinaca i većih grupacija obuhvaćenih ovim sindromom novog poretka".  Članovi benda su Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i Jelena Coja Vajović (bubnjevi). Nastupali su na Belgrade beer festu 2017.godine,  učestvovali na Bunt rok festivalu – RTS 2017.godine gde su stigli i do finala, a ponosno ističu i da su bili deo Beer Gardena 2018., festivala Dev9t (2018, 2019), Bass player festivala (2018, 2019), Rokerijade kao i Gašinih akorda gde su bili i pobednici. Svirali su širom Srbije i delili bine sa nekim od najvećih domaćih bendova (Riblja Čorba, Mortal Kombat, Iskaz, Direktori, Samostalni Referenti, Trigger, Hadži prodane duše, Buč kesidi…).

 

Početkom 2019. godine Sindrom je objavio dva spota i singla koji se nalaze na albumu za numere ,,Ona ima dečka'' i ,,Rokenrol je život moj''. Sada publici predstavljaju i svoj treći video za pesmu "Želim da sam s tobom" kojim obeležavaju i izlazak svog debi albuma „Navodna ljubav". 
 Materijal koji se nalazi na albumu obeležava period sticanja iskustava kako u muzičkim vodama tako i u ovim našim životnim" kažu članovi benda o svom novom izdanju i dodaju: „Iskustva su različita, a svako iskustvo nam probudi neko određeno osećanje koje mi kroz kreativnost želimo da iskažemo. Da li su to tuga, sreća, ljubav, bol ili neke druge prepreke u životu svih nas, publika to svakako može da oseti kroz naših 10 pesama na albumu. Ime albuma nismo dugo birali, ali nam je bilo potrebno vreme da shvatimo da stvari za koje smo mislili da su prave možemo nazvati upravo tako: 'Navodna ljubav'".

 

Album je snimljen u pančevačkom studiju „3x2", produkciju potpisuju Stefan Gaćeša i Dejan Sredić a izdanje je objavljeno za „Take It Or Leave It Records". CD izdanje „Navodna ljubav" može se kupiti u radnji „Multimedija" u Sremskoj, kao i u „Vulkanu" i „Dallas Recordsu" u Knez Mihailovoj ulici.

 

Koncertna promocija albuma je zakazana za 6. jul u 21h u Centru alternativne kulture 3x2 u Pančevu. „Tokom leta nas očekuje dosta nastupa, kako na festivalima tako i u klubovima širom Srbije i regiona, sviraćemo i u Kraljevu (Rock ordinacija, 11. Jul), Kragujevcu (Dom omladine, 12. Jul), Čačku (Mančula, 13.jul), Požegi  (PoRock festival, 14.jul) i u Zemunu na Munzik fest-u (19.jul), i 16.avgusta smo na Beer festu, a to je tek početak..." kaže Miomir Mikri Adamović i najavljuje za kraj ove godine povratak u studio i rad na novom materijalu.  

 

Video za pesmu "Želim da sam s tobom" možete pogledati ovde https://www.youtube.com/watch?v=C--tYjKl8vM 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku