Seven Mouldy Figs u SrbijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Septembarska mini turneja jedinstvenog ženskog tria iz Zagreba Seven Mouldy Figs u organizaciji izdavačke kuće i koncertne agencije Bad Memory Music trajaće od 26. do 29. septembra. Tom prilikom Seven Mouldy Figs održaće svoje koncerte u Novom Sadu, Beočinu, Beogradu i Somboru.

Seven Mouldy Figs zagrebački je trio koji kombinacijom melodioznih dionica, pulsirajućeg groove-a, narativnih vokala i nestandardnom kompozicijom uvode publiku u svoj pogled na svet rock-a, psihodelije i etno uticaja. Osnovan je 2012. te uz određene promene u postavi, bend na leto 2014. postaje trio i nastavlja u psihodeličnom smeru s Laurom Matijašević (bas gitara i back vokal), Lucijom Sever (gitara i vokal) i Laurom Tan (bubnjevi i back vokal).
7MF iza sebe ima dva EP-a i jedan album te mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Srbiji i BiH, a pesme pesme na engleskom jeziku. Početkom 2018. godine, 7MF je izbacio svoj prvi live session pod imenom Winter Session i trenutno radi na svom drugom albumu.  

Beogradskoj publici Seven Mouldy Figs predstaviće se 28. septembra od 22 h u novom koncertnom prostoru Knap Club-u, Đušina 5. (ex St. James/Kuglaš).

Karte se mogu naći u predprodaji po ceni od 400 rsd u Yugovinyl-u, Cetinjska 15, od utorka 27. avgusta. Na dan koncerta karta će iznositi 500 rsd

26.9. CK13, Novi Sad
27.9. AKC Disco, Beočin
28.9. Knap Club, Beograd
29.9. Discont, Sombor

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku