ICHABOD NAJAVLJUJE IZLAZAK ALBUMA PRVIJENCASviđa ti se? Javi ostalima!

Volume 1: Psychedelic Chansons naziv je albuma prvijenca kantautora Ichaboda, čiji je izlazak najavljen za 1.10. ove godine. Album je nastajao u periodu od svibnja 2018. do rujna 2019. u studiu nezavisnog izdavača Tiger Migraine u Karlovcu. Produkciju potpisuje Zoran Stojaković Sox, koji je uz Ichaboda zaslužan i za veliku većinu instrumentalnog doprinosa albumu. Ichabod je prethodno izbacio tri singla koji će se naći na albumu uz šest dosad neobjavljenih pjesama. Prvi u seriji koncerata nakon izlaska albuma je onaj u KSET-u već 4.10. gdje će Ichabod predstaviti album uz novoformirani prateći band The Too Good No Goods.


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku