Northern Revival ima novog pevača



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U Novosadskom stoner/heavy rock bendu Northern Revival pre 2 meseca došlo je do velike promene. Posle 7 godina saradnje razišli su se sa pevačem Petrom. Od pre nekoliko nedelja novi glas benda je Slobodan kojeg možda znate od ranije iz benda Leaf.

Pošto je Northern Revival još ranije imao zakazana 3 koncerta momci mnogo rade kako bi se uvežbali za nastupe sa novim pevačem. Ekipa nam je otkrila da će se posle ovih koncerata posvetiti pravljenju novog repertoara sa Slobodanom i da možemo očekivati novine u zvuku a delić toga odnosno 2 nove pesme će svirati na najavljenim nastupima:
28.oktobra u Temišvaru i 2.novembra u Beogradu biće gosti na turneji kanadskog sastava Dopethrone a 8.novembra ih možete videti u Novom Sadu na Panonia Dry Sea festivalu uz grčki bend Nightstalker i domaće Hill, Tentacle Wizard i Madvro.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku