Novi singl benda ClaymoreanSviđa ti se? Javi ostalima!

Lazarevački epic power metal bend Claymorean objavio je novi singl pod nazivom "Blood of the Dragon".

Singl najavljuje i novi studijski album, koji bi trebalo da se pojavi u prvoj polovini sledeće godine za američkog izdavača Stormspell Records.
Pesma "Blood of the Dragon" nastala je kao rezultat saradnje benda sa vrsnim švedskim muzičarem i kompozitorom Cederickom Forsbergom iz bendova Rocka Rollas i Blazon Stone.
Za ovaj singl urađen je i lyric video koji je debitovao u ponoć 18. novembra na youtube kanalu benda i možete ga pogledati na:https://www.youtube.com/watch?v=M1o50Q5BX5c

Za miks i matering pesme bio je zadužen Boris Šurlan, dugogodišnji producent benda, dok je dizajn omota i logoa benda ponovo poveren američkoj  umetnici Tanji DeVries.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku