Žestokim zvukom do solidarnosti - humanitarni koncert u Klubu Garaža, 29. decembar 2019. godineSviđa ti se? Javi ostalima!

Srdačno vas pozivamo da da dođete 29. decembra u Klub "Garaža" na humanitarni koncert čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za socijalo i zdravstveno ugroženu decu širom Srbije, organizovanu od strane fondacije "Osmeh na dar".

Sav novac od karata biće doniran u svrhu akcije. Ovom prilikom će nastupiti bendovi Sigma Epsilon, Logička Greška, Veto, Greota i Havarija.

Zvanični Facebook događaj i više informacija: https://www.facebook.com/events/763673644149649/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku