Alternator u klubu ProblemSviđa ti se? Javi ostalima!

U četvrtak, 30.01. u 21h, održava se Alternator u klubu Problem!
Ove večeri imamo tri sjajna nastupa!
Dolazi nam Bana da predstavi svoj debi EP-ja "Blackjack Tango" koji je nedavno objavljen za diskografsku kuću Menart Srbija.
Bana će nam na klaviru svirati originalnu muziku koju svrstava u indie, down-tempo i art-pop, krajnje jedinstveno, autentično se poigrvajući sa vokalnim linijama za koje kreira podržavajuće klavirske fraze.
Nakon Bane, sviraju sjajni momci iz benda "San Debelih Žena", koji iza sebe imaju dva sjajna albuma i troje dece. Oni poručuju: "Dođite da čujete kako bi zvučao Bajaga da je rođen krajem osamdesetih i da nije popularan."
Poslednji bend, a prvi put kod nas - "Zadnja"!
Ova trojka zvuči kao Kazahstanska Pantera na pečurkama. Toliko su mahniti, da su u stanju da odsviraju samo jednu svirku godišnje, posle moraju na odmor. 

Ulaz je 200din!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku