Direct Drive objavio spot za prvi singl "Ništa Drugačija" sa predstojećeg debitantskog albumaSviđa ti se? Javi ostalima!


Bend Direct Drive iz banatskih rock sela posle 9 godina rada, vežbanja, obrada i sviranja cover repertoara svetski renomiranih, modernih izvodjača savremenog rock'n'roll zvuka (punk, grunge, metal, alternative) prelazi u autorske vode i tim povodom izbacuje spot za prvi singl pod nazivom "Ništa drugačija", sa debitantskog albuma "Ruka za spas", koji će izaći u toku 2020.-te godine. U pitanju je konceptualni album, u kom bend istražuje posledice izbora čoveka koji se suočava sa životom lišenim smisla usled  gubitka duhovnosti.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku