Forgotten Scream ima novi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Beyond the Horizon je pesma koja je napisana još u toku snimanja albuma "Changes". Inspirisani bendom Architects odnosno stilom komponovanja pokojnog Toma Searle-a želeli smo da na neki naš način odamo počast jednom od naših uzora.
Tekst govori o tome kako je život kao more, čas je miran, a čas je haotičan. Govori o tome kako nikad nećemo moći da znamo sudbinu, da vidimo budućnost, nikad nećemo moći da vidimo iza horizonta. Zato je bitno fokusirati se na ono što je sad, nauč
iti plivati sa talasima.
Ovom pesmom najavljujemo album "Hourglass" čijih 13 pesama ćete moći da čujete na leto, trenutno smo još u fazi snimanja, ali svakako očekujte još krcanja od nas. Pesmu poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=BAiYJxDo__c 


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku