Tijan predstavlja novi spot za pesmu "Kiseonik"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Kantautor i gitarista Tijan Popović koji se predstavio  domaćoj rok sceni sa svojim debi albumom ,,Moja tamna strana,, koga je objavila izdavačka kuća ''Rock'N'Roll Records'' 2017. godine i koji je bio propraćen sa nekoliko video spotova nastavlja svoj rad sa profesionalnom postavkom i realizacijom.
Muzička postavka je oslonjena na Tijanov prepoznatljiv vokal koga je ovaj put izneo u rok maniru koji podseća na domaći rok sa početka '90. godina a realizovan je u numeri pod nazivom ,,Kiseonik,,
Tijan sebe potpisuje kao autora muzike i aranžmana dok se za liriku pobrinula Jasmina Popović koja je sarađivala sa grupom ''Analiza Uma'' u pesmi ''Suze''.U proverenom timu , za koga Tijan tvrdi da ga ne treba menjati nalazi se kao producent i solo gitarista Srđan Branković (Alogia) dok je na bubnju Marko Milojević takođe iz benda Alogia.Tijan prvim singlom u ovoj godini najavljuje album koji će uskoro ugledati svetlost dana.

https://www.youtube.com/watch?v=IrzARB2D4ME


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku