Tijan predstavlja novi spot za pesmu "Kiseonik"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Kantautor i gitarista Tijan Popović koji se predstavio  domaćoj rok sceni sa svojim debi albumom ,,Moja tamna strana,, koga je objavila izdavačka kuća ''Rock'N'Roll Records'' 2017. godine i koji je bio propraćen sa nekoliko video spotova nastavlja svoj rad sa profesionalnom postavkom i realizacijom.
Muzička postavka je oslonjena na Tijanov prepoznatljiv vokal koga je ovaj put izneo u rok maniru koji podseća na domaći rok sa početka '90. godina a realizovan je u numeri pod nazivom ,,Kiseonik,,
Tijan sebe potpisuje kao autora muzike i aranžmana dok se za liriku pobrinula Jasmina Popović koja je sarađivala sa grupom ''Analiza Uma'' u pesmi ''Suze''.U proverenom timu , za koga Tijan tvrdi da ga ne treba menjati nalazi se kao producent i solo gitarista Srđan Branković (Alogia) dok je na bubnju Marko Milojević takođe iz benda Alogia.Tijan prvim singlom u ovoj godini najavljuje album koji će uskoro ugledati svetlost dana.

https://www.youtube.com/watch?v=IrzARB2D4ME


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku