KONKURS: Čuvamo se poezijom



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dragi kreativci, dovitljivi ljudi i pesnici, čuvajte svoje zdravlje ostankom kod kuće i čuvajte svoju dušu pisanjem poezije! Čuvajte je od ovog vremena bez zagrljaja, čuvajte je od usamljenosti, čuvajte je od bespomoći...
PRIJAVITE SE NA KONKURS! KAKO?
Konkurs ima dve kategorije: za poeziju i za aforizme. Pošaljite najviše jednu pesmu ili aforizam (ili oba) na mejl podsvetlomistine@gmail.com , uz ime, prezime i kratku biografiju.
ZAŠTO? TOP 20 učesnika dobija BESPLATAN dizajn za avangardne majice sa poezijom, sa pesmom (ili stihom) ili aforizmom kojim se prijavljuje (naznačiti u mejlu šta je od ovoga tekst za dizajn). Sugestije i vizije za dizajn su dobrodošle. Naravno, proces dizajniranja će biti potpuno interaktivan, primamo sve feedbackove, zajedno radimo na kreativnosti i međusobnim razumevanjem kod ljudi.
Zatim, SVAKI učesnik sa jednim od top 20 predloga dobija 50% popusta od regularnih cena da kupi avangardnu majicu čijeg je teksta on autor! Pritom, majica sa takvim printom je dostupna svima za kupovinu po regularnim cenama. Ako ima više od 5 kupaca, dogovaramo se za procenat od prodaje ;)
Prvomesto na konkursu u obe kategorije koje odredi stručni žiri dobijaju majicu sa printom svoje pesme, ili stiha, odnosno, aforizma potpuno BESPLATNO + POKLON!
Uslovi:
- Nema starosnog ograničenja;
- Ono što pijavljujete može biti objavljeno do sada;
- Tema je slobodna, ali je poželjno da bude nešto u vezi ovog perioda, ili nastalo tokom vanrednog stanja.
KADA? Odmah, šaljite što pre, konkurs je otvoren za slanje do 31. maja. Rezultat će biti objavljen na Fejsbuk stranici i na Instagramu.
Glavna težnja je da svi oslobode svoju kreativnost, duh i istrajnost u ovom teškom vremenu. Tu smo da osnažujemo jedni druge, delimo svoje sposobnosti, zato su usluge grafičkog dizajna potpuno besplatne
Jedva čekamo da nas oduševite!
Napomena: Nakon proglašavanja pobednika, na profilu će biti objavljivana jedna po jedna majica, kako čiji dizajn bude gotov, jer sigurno nećemo stići da sve uradimo za jedan dan, ali imajte strpljenja, držimo reč.

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku