Medij objavili drugi singl pod nazivom Remek djelo



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Medij objavio je videospot za drugi singl s predstojećeg albuma Krik. 
Naziv singla je „Remek djelo"  te je objavljen na na youtube kanalu Medij.

Bend Medij iz Splita, projekt Marija Stojana dugogodišnjeg gitarista Dioniza, uskoro bi trebao objaviti album prvijenac. U pregovorima su sa par diskografskih kuća. Nakon prvog videospota za singl „Tijelo"( MEDIJ - TIJELO (OFFICIAL VIDEO) ), objavljuju videospot za „Remek djelo" .

Za kameru je ovaj put bio zadužen Luka Sutlović. Marijo Stojan za režiju, a Dado Deva  Marušić za montažu videospota. Album je snimljen u studiju Deva, Dade Marušića.

Članovi su: Vokal – Sandro Gerbec(Aura, Sedmi val), Gitara – Marijo Stojan(Dioniz, Office is off), Bubanj - Danijel Stojan(In the go/Frakcija, Čuvari svirala, Osmi putnik) i Bas gitara - Kristijan Kordiš(Noa and funkblasters, Savannah expression).  

Spot pogledajte na: MEDIJ - REMEK DJELO (OFFICIAL VIDEO)


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku