Kad bi ekipa iz Mućki živela u Beogradu i navijala za fudbalske timove iz Srbije...Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kad bi ekipa iz Mućki živela u Beogradu i navijala za fudbalske timove iz Srbije:

Rodni bi bio grobar. Klasičan grobar. Tu nema priče. Jedan od onih diskretnih heroja koji nikad neće biti poznati kao deo prve ekipe, ali će ih svako iz te prve ekipe poznavati, jer se takve njuške ne zaboravljaju, pogotovo ako si redovan, a imam osećaj da Rodni ne bi propustio ni gostovanje Vodojaži u kupu sredom popodne. Stanuje sa bratom u Resniku, naravno. Glasao samo jednom, za DOS da se sruši Sloba i od tada se razočarao u sve. Na Fejsbuku mu je profilna slika sa mitinga gde drži transparent " Da ovi odu a da se oni ne vrate".

Del Boy ne navija. Sa svima je dobar, ali zbog biznisa nikome se ne priklanja. A i realno, više ga zanimaju pare nego fudbal. Osmehne se kad vidi zastavu na Partizanovom jugu "Vole te Lopovi" jer bi sigurno, da je u Beogradu, radio kombinacije sa Ganetom i Bursom, ali nije deo toga.

Stric Albert je onaj cigan starog kova koji svoj nadimak ponosno nosi. Ne voli Terzu niti ima simpatije za građevinske firme poput ultra kop DOO, ali je u duši jedna stara gradska faca, koja ipak ponekad zna da u svojim pričama pređe u domen maštanja. Da živi u Beogradu, umesto "during the war" pričao bi kako su se on i ortaci ludo zezali na džez žurkama pedesetih a onda se kešali o tramvaje kad su se vraćali kući. Njegovi su prodali imanje u Vojvodini heecegovačkim kolonizatorima i vratili se u porodičnu kuću na Vračaru.

Deda je za Vojvodinu. Ima taj stav gde može lako da se uvredi a trudi se uvek da drži neki nivo ( I wanted an emperor burger and he got me a cheeeeseburger, ako se iko seća te scene) Zna da nije neki bitan faktor u kući, ali uvek nekako namesti da njemu bude lepo iako nikad nije glavni lik. On je ostao u Vojvodini i odbio da proda svoj deo placa.

Kasandra je za OFK Beograd. Dolazi iz stare ugledne porodice, iz dobre kuće, što se kaže. Tu je tradicija važna. Ima manire, mada nije baš da pliva u parama ali se po držanju vidi da pripada drugačijem svetu od Del Boja ili Bojsija recimo. Stanuje naravno na Karaburmi.

Rakel je Zemunka. Baš pravi riba-ortak u najboljem mogućem smislu. Izražen lokal patriotizam. Uvek tu za ortake. Nema dlake na jeziku.

Miki Pirs je Radovac. Klasičan ludak. Stara škola Forsa. Sigurno krije šrafciger ispod šešira. Ima ekipu sa Ceraka ali više voli da visi na Banjici.

Denzil je takođe munze konza kao i Rakel. Radnička klasa, dole na Gardošu. Njegovi su se preselili iz Borče.

Bojsi je naravno zvezdaš. Preko veza u SNS dobio dva stana kod Arene. U jednom stanuje on sa Marlin a drugi izdaje turskim diplomatama široke ruke. Preselio se iz Jajinaca 2012.

Marlin kao i Del nema posebne sklonosti ka bilo kom timu ali simpatiše Zvezdu.

Triger je grobar sa Banovog Brda. Nezaposlen, leti visi na Adi a zimi u Trotters pabu u Resniku, zajedno sa Rodnijem, Miki Pirsom i Jevonom kad navrate.

Jevon ne prati fudbal previše. Kao klinac je odlazio na stadion Obilića ali ga je brzo i to popustilo.

Mike Fisher, vlasnik Ragine Glave, ili u ovom slučaju Trotters Pub u Resniku, je lokal patriota i prati samo Resnik. Kafanu je preuzeo od Sida, drugog lokal patriote, koji se u Resnik doselio iz Pančeva pa čak i na podlaktici ima istetovirano Dinamo Pančevo ćirilicom, kad je služio vojsku.

Roy Slater, pandur i stari Del Bojev poznanik. Nekada navijao za zvezdu, danas po dužnosti za Partizan. Sluga režima kao i Bojsi, s tom što za razliku od Bojsija, njegova verzija ulizice nije ni malo simpatična.

Teodor Tozza RadovićSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku