PRLJAVI ROMEO ima novi spot!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Apatinski bend Prljavi Romeo objavio je novi singl „Anđela" koji će se naći na trećem albumu koji je u pripremi. Video možete pogledati na njihovom Youtube kanalu: https://youtu.be/wHiyq50vuHg

Kako bend navodi: „Moramo da se zahvalimo ljudima koji su nam puno pomogli oko same pesme i snimanja spota. Hvala puno Eni Nedić našoj lektorki, koja je tu uvek da nam pomogne i da najbolje rešenje kada god negde zapnemo - njen doprinos je ogroman. Hvala puno Ljiljani Krec koja nam je omogućila snimanje spota na putničkom pristaništu „Marina" i na odličnom predlogu i ustupanju brodića za snimanje spota. Hvala puno kapetanu Milanu Ćopiću koji nas je vozio sa brodićem i Mladenu Mačkiću, koji nam je pomagao oko struje i drugih stvari koje su nam bile neophodne za snimanje spota. Na kraju moramo da se zahvalimo glavnom i odgovornom za ovaj spot, a to je Nikola Dobrijević".

Bend čine:
Stevo Radjenovic - vokal, gitara:
Boško Oluić - vokal, bass;
Srđan Rađenović - bubanj.

Linkovi:
https://www.facebook.com/prljaviromeoapatin/
https://www.youtube.com/channel/UCpapC1OQEEAyAEVDHgB-0XA/
https://www.reverbnation.com/prljaviromeo


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku