PRLJAVI ROMEO ima novi spot!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Apatinski bend Prljavi Romeo objavio je novi singl „Anđela" koji će se naći na trećem albumu koji je u pripremi. Video možete pogledati na njihovom Youtube kanalu: https://youtu.be/wHiyq50vuHg

Kako bend navodi: „Moramo da se zahvalimo ljudima koji su nam puno pomogli oko same pesme i snimanja spota. Hvala puno Eni Nedić našoj lektorki, koja je tu uvek da nam pomogne i da najbolje rešenje kada god negde zapnemo - njen doprinos je ogroman. Hvala puno Ljiljani Krec koja nam je omogućila snimanje spota na putničkom pristaništu „Marina" i na odličnom predlogu i ustupanju brodića za snimanje spota. Hvala puno kapetanu Milanu Ćopiću koji nas je vozio sa brodićem i Mladenu Mačkiću, koji nam je pomagao oko struje i drugih stvari koje su nam bile neophodne za snimanje spota. Na kraju moramo da se zahvalimo glavnom i odgovornom za ovaj spot, a to je Nikola Dobrijević".

Bend čine:
Stevo Radjenovic - vokal, gitara:
Boško Oluić - vokal, bass;
Srđan Rađenović - bubanj.

Linkovi:
https://www.facebook.com/prljaviromeoapatin/
https://www.youtube.com/channel/UCpapC1OQEEAyAEVDHgB-0XA/
https://www.reverbnation.com/prljaviromeo


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku