Kaschade ima novi album pod imenom Nightmares



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle četiri godine pauze od ambijentalnog albuma "Performance" (2016) dolazi nam dugo-očekivane ozoglašene Nočnemore u izdanju "Interphone records".

"Sve se razvijalo vrlo sporo. Kompozicije koje su ambijentalne-psihodelične, jednostavno sam hteo da budem što više u tom mikrokosmosu i da neizlazim mimo tih ograničenja. Neželim kompozicije da lokalizujem i da stvaram svetove kraj svetova u maglovitoj fantaziji. Slušalac ima puno pravo da hoda po svetlosnoj dolini i da isčupa iz materice- monstrume. Kao četiri godine pauze poklanjam simbolično četiri dugometražne kompozicije. "Nightmares" predstavlja peti album pored ostalih albuma: "Performance" iz 2016, "Underworld" iz 2015, "Independence" iz 2014 i "Introduction" iz 2013. Pošto radim (radimo) na muzičkom dokumentarcu, ove i naredne godine neće biti Video Spotova koji će predstavljati trenutno aktuelni album "Nightmares". Mimo toga, ostale su na raspolaganju šareno-eksperimentalni video spotovi "Nightmares" i "Peppermint Pub". Povodom epidemije, koje neželim da izgovorim njeno ime, audio-video performanci su ostali zamrznuti do daljnjeg. Stoga, koncentrisan sam više na muzički dokumentrac koji se bavi kao i običajno o muzici i snovima. Muzički dokumentarac treba da izadje uskoro". Izjavljuje za naš portal Kaschade.

Pogledajte i dva spota sa albuma





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku