KLINT OBJAVIO NOVI SINGL - TomBombadilSviđa ti se? Javi ostalima!

Originalni članovi legendarne aranđelovačke punk - rock grupe Trawa tradicionalno, u čast usnulom„Šefu" ( kako je sam sebe zvao autor Vladimir Jovanović – Klint), već šesti put za redom otrgnu „po jednu" iz njegove zbirke:

BOOK-A 100 I VIŠE VELIČANSTVENIN KLINTOVKI,

o Klintovdanu, 30. oktobra.

Zavirivši tada, u dubine Klintove BOOK-E, bend ispunjava još jedno Klintovo zaveštanje,bend nastupa pod nazivom: KLINT feat. B.UNIKE / last band on a earth/.

Ovog puta u 2D formatu + producent:

  • Shultzgunbacker ( Dragan Ćirović) – drdomous akustik gitar i glas iz grla

  • H`mon Dromb (Dragan Jovanović) – usna, drombe, kazoo Mr.ProdjuSer ( Marko Stojković) – perkusije i produkcija,

objavljuju autorov razgovor sa tajanstvenim Tomom Bombadilom, junakom iz poznatog Tolkinovog epa i prave nesvakidašnju rock`n`roll pesmu, ljubomorno negujući i promovišući svoj kućni DAP, trudeći se da se izdvoje kako načinom i stilom izvodjenja, tako i odabirom svojih „igračaka" kako zovu svoje instrumente.

U pitanju je Drndavi akustični pank, koji o svom trošku i za svoj račun objavljuju na svom You Tube kanalu: ШУМАДИЈСКИ БЛУЗ

Rad ovog benda možete pratiti i na njihovoj facebook stranici КЛИНТ, jer ovaj bend ima nameru da objavi BAŠ SVE! što je ikada stvarao sa svojim Klintom, pa tako, u narednom periodu, treba očekivati, prvi aranđelovački trostruki živi album: #TripTiK, a u okviru ovog Albuma, svoje „Prvence" Trawa na sceni – Živo & ViDEO izbaciće najkasnije do kraja godine, u punom svom sastavu, preostalom na planeti Zemlji.

Do tada, nikada do sada objavljena niti odsvirana najnovija Klintovka: TOM BOMBADIL: https://www.youtube.com/watch?v=NJhdnKcvEcs


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku