Bethor najavljuje novi album "Stockholm 1984 (Mizantrop)" u 2021. godiniSviđa ti se? Javi ostalima!

Ukoliko ste se pitali gde je domaći ekstremni metal iz urlikajućih dubina podzemlja, nemojte ni milisekundu da se zabrinete, on ne posustaje i nalazi se u Mladenovcu!

Legendarni Bethor sa ponosom najavljuje novi album "Stockholm 1984 (Misanthrop)", čije je snimanje upravo završeno i očekuje ga mastering u septembru mesecu.

Album čini 8 autorskih pesama na srpskom jeziku, uz dve obrade, koje će trenutno ostati tajna, a kompletan materijal je snimljen u studiju "Paradox" u Smederevu, a za miks-pultom je bio Srđan Branković. Izdavač za sada nije poznat, pošto su u toku pregovori.

Kako navodi Bethor, mogu se očekivati i novine u zvuku, koje će zasigurno obradovati ili iznenaditi dugogodišnje ljubitelje benda (ubrajam i sebe tu), ali verujem da će privući i neke nove u hordu.

Imao sam neizmernu čast i priliku da čujem delove novog materijala i mogu slobodno reći da će biti ultra-glasno, brzo, ponori pakla će pevati. Bethor definitivno ostaje na visini zadatka kao jedan od zaslužnih pregalaca ekstremnog metala u Srbiji i regionu, i da ide dalje Quorthonovim stopama, pronoseći njegovo ime i harizmu u zalog budućim generacijama.

Daniel TikvickiSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku